Loader
Vakantie appartements “Duinhof Zuid” und “Duinhof Oost” - Cadzand-Bad
4673
page-template-default,page,page-id-4673,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6898

Vakantie appartements “Duinhof Zuid” und “Duinhof Oost”

Cadzand-Bad - Appartements Duinhof

De moderne appartementencomplexen “Duinhof Zuid” en “Duinhof Oost” zijn gelegen aan de noordoostelijke ingang van Cadzand-Bad en bieden 200 vakantiewoningen te huur aan, die in 2012 en 2017 zijn gebouwd. Beide complexen met luxe, hoogwaardige vakantiewoningen en een eigen ondergrondse parkeergarage liggen aan de voet van de noordwestelijke duinen in Cadzand-Bad op het niveau van de strandpaviljoens “Caricole” en “Moio Beach” met talrijke water- en strandsportfaciliteiten. Op loopafstand bevinden zich de winkels (supermarkt, bakker, slager, slager, viswinkel) op het Duinplein en de bistro’s, cafés en restaurants van Cadzand-Bad.

“Duinhof Zuid: Moderne vakantieappartementen aan de Boulevard de Wielingen in Cadzand-Bad huren

Het drie verdiepingen tellende appartementencomplex “Duinhof Zuid” met in totaal 130 ruime huurappartementen in zes gebouwen (Duinhof I tot en met VI) is centraal gelegen aan de hoofdstraat van Cadzand-Bad “Boulevard de Wielingen” en Stijn Albregtsstraat. De ondergrondse parkeergarage onder het complex biedt minimaal één parkeerplaats per appartement en twee gemeenschappelijke fietsenstallingen. De toegang tot de appartementen en de ondergrondse parkeergarage is via een lift in elk gebouw. De vakantiewoningen van Duinhof Zuid bieden, afhankelijk van de locatie, uitzicht op de polder of de achterkant van de duinen van Cadzand-Bad.

“Duinhof Oost”: Comfortabel en luxueus wonen aan de voet van de duinen van Cadzand-Bad.

Het in het voorjaar van 2017 opgeleverde vakantie appartementencomplex “Duinhof Oost” is gelegen aan de Vlamingpolderweg en bestaat uit drie appartementengebouwen (Duinhof VII t/m IX) en 25 villa-appartementen. De appartementen vormen een eigen wijk met een eigen toegangsweg. Het appartementencomplex “Duinhof Oost” omvat in totaal 60 vakantiewoningen met ondergrondse parking, toegang via een lift en een fietsenberging.

Uitrusting van de vakantiewoningen en appartementen in de “Duinhof” in Cadzand-Bad

De vakantieappartementen van de appartementencomplexen “Duinhof Zuid” en “Duinhof Oost” zijn elk verschillend in indeling en grootte, individueel luxueus en stijlvol ingericht en rolstoeltoegankelijk. De grootte van de “Duinhof”-appartementen varieert tussen 64 m² en 160 m² woonoppervlak. Sommige vakantiewoningen hebben boxspringbedden, bad, sauna, gashaard, TV in de slaapkamer. Elk appartement in de “Duinhof” heeft een woonkamer met o.a. een open keuken en eethoek:

Gratis WLAN/WiFi
Balkon of tuin met terras en eethoek in de buitenlucht
Open keuken met koelkast met diepvriesvak, vaatwasser en combi-oven met magnetron
Compleet uitgerust met huishoud- en keukenapparatuur zoals glazen, bestek, kookpotten, borden, kopjes, glazen, Senso koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en stofzuiger.
Wasmachine
Allergische matrassen, kussens en dekbedden
ondergrondse parkeerplaats

Huur appartementen in “Duinhof” Cadzand-Bad: Prijzen en grootte van de appartementen

Afhankelijk van de huurperiode, grootte, ligging en uitrusting variëren de huurprijzen van de vakantiewoningen in de “Duinhof”. De Duinhof-complexen bieden appartementen met ruimte voor twee personen met één slaapkamer tot acht personen met drie slaapkamers en zijn te boeken voor een minimale huurperiode van drie nachten. De huurprijzen beginnen bij ongeveer 420,- € voor drie nachten.