Loader
Honden op de stranden - Cadzand-Bad
5369
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5369,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6898

Honden op de stranden

  • Cadzand-Bad: Hunde am Strand
  • Cadzand-Bad: Hunde am Strand
  • Cadzand-Bad: Hunde am Strand
  • Cadzand-Bad: Hunde am Strand
  • Cadzand-Bad: Hunde am Strand

Honden zijn toegestaan op de stranden van Cadzand-Bad van 1 mei tot 30 september van 10.00 tot 18.00 uur op de stranden van Cadzand-Bad, maar alleen aan de lijn. Buiten dit seizoen zijn vrijlopende honden de hele dag door toegestaan.

Honden zijn op het strand van Cadzand van 10.00 tot 18.00 uur aangelijnd in het seizoen.

De achtergrond van deze regeling is dat de stranden populair zijn bij gezinnen en kinderen, vooral in de zomer, en de “relatie” tussen scharreldieren en vooral kleine kinderen is niet altijd zonder problemen. Niet elk kind kan met honden omgaan – niet elke hond kan omgaan met temperamentvolle, onstuimige of onervaren kinderen. In het algemeen belang moet u er ook voor zorgen dat de “erfenis” van uw geliefde viervoeter op de juiste manier wordt verwijderd.

Ook in het naburige Knokke-Heist geldt een seizoensregel voor honden op het strand: van 15 maart tot 15 oktober mogen honden alleen na 21.00 uur en voor 9.00 uur vrij rondlopen op het strand; tussen 9.00 uur en 21.00 uur geldt de hondenriem.

Categorie
stranden